Alaşehir Belediyesi’nden Her Yere Hizmet

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde planlı ve programlı yürütülen hava şartlarının uygun olduğu zamanlarda yol yenileme çalışmaları,kilit parke taşı döşeme ve bordür kaldırım çalişmalarını hızla devam ediyor. Vatandaşların da talepleri dikkate alınarak ve hazırlanan iş programına göre bölge bölge tüm mahallelerde çalışma yürütülüyor.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kış sezonunda, hafta sonu da dahil olmak üzere ağırlık verdiği çalışmalarda, Alaşehir Belediyesi sorumluluğunda bulunan yollarda mekanik serme  ve kilit parke yapılarak yenileniyor. Yine birçok sokağın bakım ve onarımları gerçekleştiriliyor. Bu çalışmalar kapsamında İsmetiye mahallemizde parke taşı döşemeişleri, Delemenler mahallemizde bordür döşeme ve yol genişletme  işi ve Hacıaliler mahallemizdede roadmix çalişmalarımız, ivedilikle yapılıyor, çalışmalarımız en kısa zamanda tamamlanacak ve vatandaşın hizmetine açılacaktır.