Alaşehir Belediyesi Kırsal Mahallelerden Tam Not Aldı

Alaşehir Belediyesi tarafından merkez ve kırsal mahallelerdeki çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor.Alaşehir Belediyesi  Fen işleri ekiplerinin şehir merkezi ile kırsal mahalle ayrımı yapmadan yaptığı çalışmalar vatandaşlar tarafından taktir ile karşılanıyor.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ın  talimatları ile tek bir kırsal mahalle veya sokak kalmayıncaya kadar devam edilecek çalışmalara, ilçeye bağlı birçok merkezde devam ediliyor.

Horzumkeserler Mahallesinde 4 kmlik Yol Çalışması

Alaşehir Belediyesi, Horzumkeserler Mahallesinde 4 kmlik yol düzenleme ve iyileştirme çalışmalarına başladı.Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Horzumkeserler Mahallesi Peynirçukuru mevkiinde 4 kmlik yol çalışmalarına başladı.Belediye ekiplerinin çalışmaları mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanıyor.Fen İşleri ekipleri, bir yandan yol çalışmalarına devam ederken diğer ekipler mahalle içi yollarda kilit parke çalışmalarına devam ediyor.