Alaşehir Belediyesi Kemaliye Mahallesine Roadmix Yapıyor

Alaşehir Belediyesi, ilçeye bağlı mahallelerdeki bozuk yolların onarımına devam ediyor.

Alaşehir Belediyesi ilçeye bağlı Kemaliye mahallesinde  roadmix tamiratı yaptı. Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, "İlçemizin kırsal ve ova nitelikli mahallelerinden olan Kemaliye mahallesindeki yollarda zirai aletlerden dolayı bozulmalar olmuştu. Bölgede yaşayan vatandaşların özellikle çiftçilik gelir kaynaklı yaşamlarını sürdürmesi ve zirai aletlerle yol kullanımlarında deforme oluşundan bu yollarda roadmix tamiratı yaparak yol kullanım şartlarını uzatıyoruz "87 Mahallemiz bir Alaşehir'in hangi Mahallesi olursa olsun ve bu ilçenin Halkıdır ve hiç bir vatandaşımızın bir diğerinden farkı yoktur bu sebepten her Vatandaşımıza eşit hizmet ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz" dedi.