Alaşehir Belediyesi Horzumalayaka Ve Uluderbent Mahallesinde Çalışmalar Devam Ediyor

Alaşehir Belediyesi,  vatandaşlarımız için hummalı çalışmalarına ilçemiz genelinde devam ediyor.Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, asfalt, yol iyileştirme, kilit parke çalışmalarına belirli bir program dahilinde devam ediyor.Fen İşleri ekipleri Horzumalayaka ve Uluderbent Mahallesinde çalışmalarına devam ediyor.

Horzumalayaka Mahallesi  Düğün Salonu İçin Gün Sayıyor

Alaşehir Belediyesi tarafından, Horzumalayaka Mahallesine kazandırılan düğün salonu için çalışmalarda sona gelindi.Düğün salonu çevresindeki yol iyileştirme çalışmaları devam ederken bir yandan da düğün salonu çevresinde taş duvar örme çalışmaları devam ediyor.

Uluderbent Mahallesinde Kilit Parke Tamiratı

Alaşehir Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Uluderbent Mahallesinde, kilit parke taşı ile kaplanmış sokakların bozulan ve deforme olan kısımlarını tamir ederek düzgün bir hale getiriyor.