Alaşehir Belediyesi Hizmet İçin Mahalle Mahalle Geziyor

Fen İşleri Müdürlüğünün yürüttüğü çalışmalarda ilçenin Delemenler Mahallesi sıcak mevki arkası bağlantı yolunda oluşan yol bozulmaları ise Alaşehir Belediyesi Fen İşleri ekiplerince tamirat ve kaplamaları yapıldı. Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban" Delemenler Mahallesi sıcak mevki arkası arasında bulunan bağlantı yolundaki bozulmalarından dolayı bozulan yerlerin Fen İşleri ekiplerince tamirat ve kaplamalarını gerçekleştirdik" dedi.

Aynı zamanda Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kış bakım çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor. Vatandaşların bozulan yollarda sorun yaşamaması için gayret gösteren Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Uluderbent  mahallesi Düdüklü mevkii.bozulan yollara yol düzenleme çalışması uyguladı.