Alaşehir Belediyesi Halk Günlerine Devam Ediyor

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban , Halk günleri uygulaması kapsamında vatandaşlarımızla bir araya gelip talep görüş ve önerileri dinliyor, Belediyenin imkânları ölçüsünde sorunları çözüme kavuşturuyor.
Her hafta salı günleri olduğu gibi halk günleri kapsamında vatandaşlar ile görüşen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, vatandaşlar tarafından iletilen talepleri ve istekleri dinledi.
Vatandaşlarla doğrudan yapılan görüşmelerin sorunların çözülmesi ve taleplerin yerine getirilmesinde etkili olduğunu belirten Başkan Karaçoban, vatandaşlardan gelen talepleri ve istekleri ilgili müdürleri çağırarak iletti ve taleplerin biran önce yerine getirilmesini söyledi.

Bu uygulamadan hoşnut kalan vatandaşlar ise Alaşehir Belediyesinden büyük bir memnuniyetle ayrılırken “Belediye Başkanımız ile bire bir görüşme yaparak taleplerimizi direk olarak kendisine iletebiliyoruz. Biz bu durumdan çok memnunuz. Belediye Başkanımıza bize zaman ayırdığı için ve özellikle de göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyoruz” şeklinde görüş beyan ettiler.
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ise vatandaşların sorunlarına ellerinden geldiği kadar çözüm üretmeye çalıştıklarını belirterek,”Her hafta düzenlediğimiz halk günü toplantıları ile vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek, sorunları çözüme kavuşturma konusunda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Buraya gelerek destek isteyen kardeşlerimize hiçbir ayrım gözetmeksizin eşit bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.