Alaşehir Belediyesi Geleceğimizin Teminatı Öğrenciler İçin Çalışıyor

Alaşehir Belediyesi ilçe sınırları içinde bulunan okullara çok büyük destekler sağlıyor.Eğitimin önemine her konuşmasında değinen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Bir toplumun gelişip, kalkınmasında geleceğimize yöne verecek çocuklarımızdır. Bu nedenle okullarımıza desteklerimizi hiçbir zaman esirgemedik, esirgemeyeceğiz” dedi.

Alaşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitim-öğretim yılı süresince ilçe sınırları içerisinde okullara desteğini sürdürüyor. Belediye ekipleri, merkez okullarımızdan Alaşehir Ortaokulunda çalışmalara devam ediyor.Alaşehir Ortaokulunda, asfalt, çevre düzenlemesi,peyzaj çalışmaları yapan Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, öğrencilerimizin daha güvende eğitim görmeleri için merdivenlere korkuluk yapıyor.

Gökhan Başkan Alaşehir'imize Hizmet Ediyor

Alaşehir Ortaokulu Müdürü Süleyman Büyükkarcı."Gökhan Başkanımızı Halk günüde ziyeret ettik.Okulumuzun bazı eksiklerini başkamızıza ilettik. Okulumuzun güvenlik açısından  ihtiyacı olan korkularının yükseltilmesi gerekiyordu.Başkanımızın talimatıyla ekipler çalışmalara başladı.Gökhan Karaçoban, okulumuza çok büyük hizmetler yaptı.Alaşehir'imize renk katıyor hizmet ediyor.Kendisine teşekkür ediyoruz.