Alaşehir Belediyesi Gece Gündüz Yollarda

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan çalışmaları değerlendirdi. Başkan Karaçoban , “Alaşehirli vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri için imkanlarını seferber eden Fen İşleri Müdürlüğü, yol çalışmalarından aydınlatmalara ve yer altı çalışmalarına kadar bir çok alanda düzenlemeler yapıyor. Vatandaşlardan kendi alanı ile ilgili olarak gelen talep ve şikayetleri de en kısa sürede cevaplayıp çözüme kavuşturan Fen İşleri Müdürlüğü, pek çok konuda Alaşehir’imize hizmet veriyor. Şehrin tüm mahallelerinde gece gündüz demeden görev yapan ekiplerimiz, her konuya titizlikle yaklaşarak çözüme kavuşturmaya çabalıyor” dedi.

ALAŞEHİR BELEDİYESİ DUR DURAK BİLMİYOR
Fen işleri ekipleri, Horzumsazdere Mahallesinde kilit parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelere kilit parke taşı döşeyerek, mahalle içi yolları daha modern hale getiriyor.

YeniKöy Mahallesinde Sathi Kaplama Çalışmaları Sürüyor
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemizin farklı bölgelerinde asfalt, parke-bordür ve diğer üst yapı çalışmalarını sürdürmektedir. Bu kapsamda Yeniköy Mahallesinde uzunluğu yaklaşık 3 kilometre ve genişliği 15 metre olan sathi kaplama çalışmaları başlamıştır.

Karadağ Mahallesinde Yol Çalışması
Alaşehir Belediyesi, ilçeye bağlı uzak mahallelerde yol açma, genişletme ve yama çalışmalarına devam ediyor.Fen İşleri Ekipleri Mahallelerde bir taraftan yeni yollar açıyor, bir taraftan da mevcut yolları genişletiyor.Ekipler son olarak Karadağ Mahallesinde yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.