ALAŞEHİR BELEDİYESİ DAHA YEŞİL BİR ALAŞEHİR İÇİN ÇALIŞIYOR

Alaşehir Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri dur durak demeden Alaşehir’i güzelleştirmek adına çalışmalarına devam ediyor.
Tüm Alaşehir  genelinde çevre düzenleme ve güzelleştirme çalışmalarına devam eden Park bahçe Müdürlüğü ekipleri Alaşehir’i güzelleştirmek adına çalışmalarına devam ediyor.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban: "Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, kenttin güzel bir görünüme sahip olması noktasında gerçekleştirdiği yenileme, bakım ve düzenleme çalışmaları ile faaliyetlerini sürdürüyor. Peyzaj çalışması, bitkilendirme ve çiçeklendirme çalışması gerçekleştirin Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kenttin her yönüyle güzel bir görüntüye kavuşmasını sağlıyor.” diye konuştu.