ALAŞEHİR BELEDİYESİ ÇİM EKİMİ ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

ALAŞEHİR BELEDİYESİ  ÇİM EKİMİ ÇALIŞMALARINA  BAŞLADI

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince park ve yeşil alanlarda çim ekme çalışmaları başladı. İstasyon ve Baklacı  Mahallelerinde  yapılan çalışma kapsamında çeşitli nedenlerle zarar görmüş yeşil alanda yeniden düzenleme yapan ekipler, tohum çim ekimi yaptı. Alaşehir Belediye Başkanı  Dr. Gökhan Karaçoban: "Göreve geldiğimiz günden bu yana Alaşehir’i yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz. Ailelerimizin daha güzel ve sağlıklı bir ortamda gezebileceği ortamları oluşturmak için ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Hizmetlere hep birlikte sahip çıkalım" dedi.

cimleme_calismalari (1)cimleme_calismalari (2)cimleme_calismalari (3)cimleme_calismalari (4)cimleme_calismalari (5)