Alaşehir Belediyesi Çalışıyor Sorunlar Çözülüyor

Gece gündüz demeden çalışmalarına devam eden, Alaşehir Belediyesi çalışmalarıyla vatandaşların  takdirini topluyor. Yolları daha güvenli bir yapıya kavuşturmak için harekete geçen Alaşehir Belediyesi ekipleri,İstasyon Mahallesi Adnan Menderes Bulvarında  kaldırım çalışmasına devam ediyor.

Vatandaşlardan gelen talep ve şikayetleri de en kısa sürede cevaplayıp çözüme kavuşturan Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, pek çok konuda Alaşehirlilere  hizmet veriyor. İlçenin tüm mahallelerinde gece gündüz demeden görev yapan ekipler, her konuya titizlikle yaklaşarak çözüme kavuşturmaya çabalıyor.

Alaşehir'in  her geçen gün gelişen ve büyüyen bir ilçe olduğunu, bunun da yeni yollar ve kaldırımlar anlamına geldiğini ifade eden Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban: “Alaşehir  halkına belediye ile ilgili her türlü hizmeti en güzel ve layık oldukları şekilde götürüyoruz. Bunların arasında yeni yollar ve kaldırımlar da var. Yeni kaldırımlar yapmanın yanı sıra eskiden yapılmış ancak çeşitli nedenlerle kullanılamaz durumda olanları da baskı beton kaldırımlarla değiştiriyoruz. Belediye olarak hedefimiz yolları ve kaldırımları sorun olmaktan çıkarmak” dedi.