Alaşehir Belediyesi Çalişiyor Mahalleler Güzelleşiyor

Alaşehir Belediyesi tarafından Delemenler Mahallesi çamlıca mevkii yolunda iyileştirme çalışmaları mahalle sakinlerini memnun ediyor.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde asfalt, kilit parke, yol düzenleme ve yol açma çalışmalarına son hızıyla devam ediyor. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bozulan yollarda iyileştirme çalışmalarına başladı.Ekipler son olarak Delemenler mahallesi çamlıca mevkii  yol iyileştirme çalışmalarına başladı.

Belediye bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmıyor

Yer ve bölge ayrımı gözetmeksizin şehir genelinin tümünde kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme ve yol asfaltlama çalışmalarını sürdüren Alaşehir Belediyesi , Alaşehir'i daha modern ve yaşanabilir kent haline getirmeye gayret gösteriyor.Alaşehir Belediyesi şehir genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmamak için çalışıyor.Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlar, Belediye Başkanı Karaçoban'a teşekkürlerini iletti.