ALAŞEHİR BELEDİYESİ BAĞ KİRALAMA İLANI

1            İhalenin Adı: Baklacı Köyü Akarca Mevkii 232 Parselde kayıtlı 78.375 m2tamamı 13.000 m2Hissesi , Atıksu Arıtma Tesisi içindeki bağ, Trakya ilk eren cinsi 813 adet üzüm asması, 7 yaşında ,yüksek sistem 6 telli, Süperior seedless cinsi, 895 adet üzüm asması, 7 yaşında ,yüksek sistem ,5 telli üzüm bağının kiraya verilmesi işi. 2            İdarenin
  1. Adresi                                                   :Beşeylül Mahallesi Sümer Oral Caddesi No:115                                                                               Alaşehir/MANİSA
  2. Telefon ve faks numarası                       :2366544279-2366539390
  3. Elektronik Posta Adresi                        :als.bel.tr@gmail.com
3            İhale Konusu Hizmetin
  1. Niteliği Türü ve Miktarı                         :Belediyemiz ,  10 ay süreyle Atıksu Arıtma Tesisi                                                                             içerisindeki üzümbağının kiraya verilmesi işi 2886                                                                              sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesine                                                                                   istinaden Açık Teklif Usulü ile 4.700,00 TL (KDV                                                                               hariç) bedel ile kiraya verilmek üzere ihaleye                                                                                       çıkarılacaktır.
  2. Yapılacağı Yer                                       :Alaşehir Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi
  3. Süresi                                                    :İşe Başlama Tarihi:01.01.2013                                                                                                             işin bitiş tarihi:31.10.2013
4            İhalenin İhalenin Yapılacağı Adres                                        :Beşeylül Mah. Sümer Oral Cad. No:115                                                                                                                  Alaşehir/Manisa (Alaşehir Belediyesi                                                                                                                                  Toplantı Salonu) İhalenin Tarihi ve saati                                             :28.11.2012 Çarşamba Günü saat 14:00 İhale Evraklarının Teslim Edileceği Yer                 : İhale ve Satın Alma Birimi (Soğuksu mah.                                                                                                              7 nolu çarşı no:34 Kat:2) İhale Evraklarının Son Teslim Tarih ve Saati        :28.11.2012 Çarşamba Günü saat 12:00 İhale Evraklarının Görülebileceği Adres                : İhale ve Satın Alma Birimi (Soğuksu mah.                                                                                                              7 nolu çarşı no:34 Kat:2) İhale Evraklarının Alınabileceği Adres                   :İhale ve Satın Alma Birimi (Soğuksu mah.                                                                                                               7 nolu çarşı no:34 Kat:2) Geçici Teminat Miktarı                                             :İhale ait geçici teminat  %3 - 141,00 TL dir. 5            İhaleye Katılabilme Şartları ve istenilen belgeler ile yeterlilik değerlendirmede uygulanacak kriterler: İhaleye katılmak isteyen isteklilerde aşağıdaki şartlar aranır.
  1. Nüfus cüzdanı fotokopisi
  2. Kanuni yerleşim yeri bildirgesi (ikametgah) olması  varsa telefonunu bildirmesi
  3. İsteklinin noter tasdikli imza sirküleri,
  4. İstekliler adına vekaleten iştirak ediyor ise, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri,
  5. Geçici teminata ilişkin şartları şartnamede belirtilen teminat mektubu veya geçici teminatın bankaya ya da belediye veznelerine yatırıldığını gösterir makbuz
  6. SGK’na borcu olmadığına dair ihalenin yapılacağı ayda alınmış belge. 6111 sayılı Kanun haklarından faydalanılmış ise borç yapılandırılmasına ilişkin ilgili idareden alınmış yazı.
  7. Gelir İdaresine borcu olmadığına dair ihalenin yapılacağı ayda alınmış belge.
  8. Alaşehir Belediyesine borcu olmadığına dair ihalenin yapılacağı ayda alınmış belge.
  9. İhaleye iştirak eden taraflardan her sayfası ayrı ayrı imzalanmış şartname,
  10. İsteklinin Ortak Girişim Olması Halinde; ihaleye ortak girişim olarak gireceklerin noter tasdikli ortak girişim beyannamesi ve ortaklık sözleşmesi ile ortak girişimi oluşturanların imza sirkülerini
    Gökhan KARAÇOBAN Belediye Başkanı