Alaşehir Belediyesi Anasınıfı İçin Çalışmaları Tamamladı

Alaşehir Belediyesi, Kemaliye Mahallesindeki Şehit Astsubay Osman Ersoy Ortaokulunda anasınıfı için tuvalet çalışmalarını tamamladı.

Alaşehir Belediyesinin eğitime olan desteği hız kesmeden devam ediyor.İlçemizde bir çok okulda çalışmalarıyla faaliyet gösteren Alaşehir Belediyesi, Kemaliye Mahallesinde Şehit Astsubay Osman Ersoy Ortaokulunda anasınıfı için tuvalet çalışmalarını tamamladı.

Alaşehir Belediyesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, mesai saati gözetmeksizin ara vermeden çalışarak öğrencilerimiz için tuvaleti kısa sürede tamamladı.

Şehit Astsubay Osman Ersoy Ortaokulu Anasınıfı Öğretmenlerinden Nuran Çatalkaya:" Alaşehir Belediye Başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban'a okulumuzdaki bu çalışmadan dolayı çok teşekkür ederiz."dedi.