Alaşehir Belediye Başkanı Dr.Gökhan Karaçoban Halk Gününde Vatandaşların Derdini Dinlemeye Devam Ediyor

Alaşehir Belediye Başkanı Dr Gökhan Karaçoban Halk Gününde Halkımızla bir araya gelerek onların sorunlarını dinlemeye, çözüm üretmeye devam ediyor.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, geçici değil, kalıcı çözümler için uğraşıyoruz diyerek, hayata geçirdikleri tüm projelerin devamlılık göstermesinin de önemli olduğunu ifade etti.

Başkan Karaçoban Halkımızla her fırsatta bir araya gelebilmek adına, süreklilik arz eden halk günlerimiz her zaman devam edecek. Halk günlerimizde, vatandaşlarımızı birebir dinliyor, gelen istek ve taleplerine göre, hangi belediye biriminin  alanına giriyorsa bizzat kendim yönlendirme yapıyorum. Sonrasında, vatandaşımızın derdini dinledik tamam demiyoruz. Vatandaşlarımıza geri dönüşler yaparak, sorunlarının takipçisi olmaya devam ediyoruz.Halk günleri ile vatandaşımızın sorunlarına en kısa sürede çözüm  bulmaya devam ediyoruz. Bundan dolayı bu toplantıların çok verimli olduğunu düşünüyorum. Bundan sonraki süreçlerde de bu toplantılarımıza devam edeceğiz” dedi.

Ayrıca Halk Günü toplantısının bugünkü ziyaretçileri arasında İsmetiye Mahallesindeki bayanlar da vardı. Başkan   Karaçoban'ın mahalle ziyaretinde yeni nesil oyun grubu ve spor aletleri isteyen vatandaşlar isteklerini yerine getiren Başkan Karaçoban'a teşekkür ettiler.