Ağaç Budama ve Bakım İşleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçe işleri ekipleri olarak doğaya ve insana verdiği önem ve saygıyı her alanda göstermeye devam ediyor.Çalışmalara tüm hızıyla devam eden ekipler sürdürülen çevre düzenleme çalışmaları kapsamında ağaç budama ve çevre düzenlemesi çalışmaları başlattı.

Budama mevsimi gelişiyle Alaşehir Belediyesi Park ve bahçeler  ekiplerince,Akkeçili,Yeşilyurt Alkan,Kent meydanında cadde kenarlarında ve parklarda bulunan ağaçların budama ve bakım  çalışmaları devam ediyor.Bu kapsamda kaldırımlarda, refüjlerde ve parklarda bulunan ağaçların daha sağlıklı bir  form vermek ve çiçeklenmenin miktarı ve kalitesini yükseltmek  için çalışmalarına devem ediyor gerçekleşen budama işlemlerinde; elektrik tellerine uzanan,kuru ağaç dalarını  budama çalışmaları sürüyor.Yapılan bakım çalışmalarında; Ağaç budama çalışmalarındaki temel amaçlarının, ağaçların daha sağlıklı, daha kuvvetli ve dengeli bir gelişim gösterebilmelerini sağlamak olduğunu, budamaların ağaçları gençleştirdiğini, canlandırdığını ve dolayısıyla büyüme güçlerini artırdığı belirtildi. Özellikle vatandaşlardan gelecek talepler doğrultusunda ağaç budama çalışmalarının devam edileceği belirtildi.