Her Fırsatta Halkın İçinde

Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban yoğun tempodan fırsat buldukça halkın içine girerek yaptığı ziyaretlerde belediyenin çalışmalarını anlatarak halkın sıkıntılarını dinliyor. Yoğun bir tempoda çalışan Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ilçeye yapılan hizmetlerin yanı sıra halkın istek ve görüşlerini almak için de sık sık esnaf ve vatandaş ziyaretleri düzenliyor. Yaptığı ziyaretler belediye olarak yaptıkları hizmetleri anlatan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, vatandaşın isteklerini de dinliyor. Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, esnaf ziyaretleri esnasında alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmiyor. Haftalık esnaf ziyaretinde İstasyon Mahallesi Adnan Menderes Caddesinde bulunan Caşka Teknomarket'i ziyaret eden Başkan Karaçoban'ı Hasan Caşka ve oğulları Yılmaz Caşka, Ali Haydar Caşka karşıladı. Karşılıklı sohbet şeklinde gelişen ziyarette Başkan Karaçoban'a esnafların yoğun ilgi göstermesi dikkat çekti.