Yol İyileştirme ve Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt sezonunun tamamen açılmasıyla birlikte ihtiyaç olan mahallelerinde asfalt çalışmalarına hız verirken, ekipler tüm hızıyla devam eden yol düzenleme ve bakım çalışmaları kapsamında köyden mahalleye dönen kırsal mahallelerden İsmailbey ve Serinyayla’da çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, mahallelerdeki yol sorunlarını çözmek adına personelle birlikte var güçleriyle çalışmalara devam ettiklerini belirttiler. Yetkililer ayrıca, çalışmalar dahilinde bulunan İsmailbey Mahallesi ve Serinyayla Mahallesinde yol düzenleme çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç duyulan yerlerde yağmur suyu drenajı işlemlerinin de yapıldığını da ifade ettiler. ASFALT ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt sezonunun tamamen açılmasıyla birlikte ihtiyaç olan mahallelerinde asfalt çalışmalarına da hız verdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda merkez mahallelerden Hacıbey Mahallesi ve Fatih Mahallesinde toprak olan yollarda öncelikli olarak kaldırım bordürlerinin yapımını tamamlayarak, asfalt öncesi kullanılan alt zemin döşeme işlemlerini sürdürüyor. İşlemlerin sona erdiğinde 2 mahallede toplam 9 bin metre kare asfalt kaplama işlemi yapılacağı açıklanırken, Alaşehir Belediyesinin çalışmalarına ihtiyaç olan diğer mahallelerde de devam edeceği öğrenildi.