Akkeçili Mahallesinde Hummalı Çalışma Başlatıldı

Alaşehir Belediyesi ilçe sınırları içerisinde bulunan Akkeçili Mahallesindeki park ve yürüyüş yollarını bakıma alarak ışıklandırma çalışmaları, yeşil alan düzenlemeleri, kaldırım düzenlemeleri ve oyun grubu bakımı çalışmalarını başlattı. Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce, vatandaşların aileleriyle birlikte park ve yürüyüş yollarında daha rahat bir şekilde dolaşabilmeleri ve herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamaları için, parklarda bulunan ışıklandırma sistemlerinin ve oyun grubu zeminlerinin yenilenmesi ile yürüyüş yolunda bulunan kaldırım bordürlerinin düzeltilmesi çalışmaları yapılıyor. Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, yapılan planlamalar ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Alaşehir’in ve bütün mahallelerinin yaşam kalitelerini artırmaya yönelik çalışmaların devam ettiğini belirterek, “İlçemizde ışıksız ve çevre düzenlemesi olmayan park kalmayacak. Vatandaşlarımızın akşamları da parklarda rahat dolaşabilmeleri ve aileleriyle birlikte vakit geçirebilmeleri için Akkeçili Mahallesi Parkında başlattığımız ışıklandırma ve çevre düzenlemesi çalışmalarını kısa zamanda tamamlayarak, halkımızın hizmetine sunacağız. İlçemizde sorumluluk alanımızda bulunan bütün park ve bahçelerimizde vatandaşlarımızın daha kaliteli zaman geçirebilmeleri için çalışmalarımız devam edecek.” dedi.