Yağmurda Bozulan Yollar Düzeltiliyor

Alaşehir’de aşırı yağmurlar sonucu tahrip olan kırsal mahalle yolları belediyenin fen işleri ekipleri tarafından onarılmaya başlandı. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü olumsuz hava koşullarının etkilemiş olduğu mahalle yollarında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici yapmış olduğu açıklamada, "Mahallelerimizin yolları mevsim normallerinin üzerinde seyreden yağışlar nedeniyle ciddi deformasyona uğramış. Bu durum ancak yağışların etkisini kaybetmesi ve toprak yapısının çalışmaya uygun hale gelmesiyle düzeltilmeye başlanmıştır. Çalışmalar dahilinde Dağarlar Mahallesi, Tepeköy Mahallesi ve Işıklar Mahallesinde yağışlardan etkilenen yolları vatandaşımızın rahatlıkla kullanabilmesi için iş makineleriyle düzenlenmiştir." dedi.