Park ve Bahçelerde Bakım Onarım Çalışmaları Sürüyor

Alaşehir’de yeşil alanların bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Alaşehir'in daha fazla yeşilin hakim olduğu bir ilçe olması için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğü bildirildi. Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce yaz dönemlerinin dinlenme mekanları haline gelen yeşil alanların bakım, onarım ve çevre düzenlemeleri tüm hızıyla devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürü Peyzaj Mimarı Kadriye Özdoğan, çalışmalar dahilinde Sarısu Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan 3 adet yeşil alanda zemin döşeme işlemleri, oturma grubu montajları ve çevre düzenleme çalışmaları yapıldığını belirtti. Özdoğan bu sayede parkların daha canlı ve temiz olacağı ifade etti. Çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü belirten açıklamada, park ve yeşil alanların bakımının yanı sıra yol kenarlarında bulunan yabani otların da temizlendiği belirtti.