Alaşehir’de Protokol Bayramlaştı

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban Çamlık Aile Çay Bahçesinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katıldı. Alaşehir protokolünün vatandaşla buluştuğu bayramlaşma törenine katılım yoğun oldu. Ramazan Bayramı nedeniyle Manisa’nın Alaşehir ilçesinde bayramlaşma töreni düzenlendi. Çamlık Aile Çay Bahçesinde düzenlenen törene Alaşehir Kaymakamı Kemal İnan, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Alaşehir Müftüsü Mehmet Yiğit, Alaşehir İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Tarık Memiş, diğer protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 7’den 70’e katılımın yoğun olduğu bayramlaşma programına samimi sohbetler damga vurdu. Alaşehir Belediye Başkanı törende yaşlıların elinden küçüklerin de yanaklarından öperek halkın bayramını kutladı. Bayramlaşma töreninin ardından Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe teşkilatında düzenlenen bayramlaşma programına katılarak partililerle bayramlaştı.