Zabıtadan Dilencilere Geçit Yok!

Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi ilçe genelinde dilencilere yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, sokak ve caddelerde vatandaşların manevi duygularını sömürerek, para toplayan dilencilere göz açtırmıyor. Ramazan Bayramı öncesi halkın huzur ve güvenliği açısından çalışmalarını sürdüren ekipler, dilencileri tek tek toplayarak istismara engel oluyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Zabıta Müdürü Erol Kaçar, “Kendilerini acındırarak kolay yoldan para kazanmayı meslek edinen dilencilere karşı mücadele ediyoruz. Cami önlerinde ve kabristanlarda ‘Kuran-i Kerim okuyoruz’ diye ne olduğu belirsiz okuma yapan yalancı hocalara ve yürüyüş yolu ile kalabalık caddelerde, park gibi alanlarda vatandaşları rahatsız eden dilencilik yapan kişilere anında müdahale ederek engel oluyoruz. Vatandaşlarımızın iş yerlerinde, cami önlerinde, dilenerek para toplayanları zabıta ekiplerine haber vermeleri yeterli olacaktır" dedi.