İftar Vakti, Kardeşlik Vakti

Manisa Valiliği öncülüğünde hayırsever kişi ve kuruluşların katkılarıyla hazırlanan “İftar Vakti, Kardeşlik Vakti” Alaşehirlilere kucak açtı. Vali Erdoğan Bektaş, Manisa Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü koordinesinde Alaşehir Kaymakamlığı ve Vestel Elektronik A.Ş. katkılarıyla Alaşehir Yeni Mahalle Semt Pazarı meydanında düzenlenen “İftar Vakti Kardeşlik Vakti” iftar yemeğine katıldı. Yaklaşık bin 600 kişinin katıldığı yemeğe, Vali Erdoğan Bektaş, Alaşehir Kaymakamı Kemal İnan, Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Hilmi Polat, Alaşehir protokolü, şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları, engelli ve engelli aileleri ile Alaşehir mahalle muhtarları ve Alaşehir halkı katıldı. İftar yemeğinden önce tek tek masalara dolaşarak, iftar yemeğine katılan vatandaşların Ramazanını kutlayan Vali Bektaş, çocuklardan büyük ilgi gördü. İftar öncesi Kur’an-ı Kerim ve ilahiler okundu. Akşam ezanının okunmasından sonra Vali Erdoğan Bektaş, Alaşehir halkıyla birlikte orucunu açtı. Alaşehirliler Vali Bektaş’ı aralarında görmekten duydukları memnuniyeti ifade ederek iftar yemeğine katkı sunan Alaşehir Kaymakamlığı ve Vestel Elektronik A.Ş.’ye teşekkür ettiler. İftar yemeğinin ardından Vali Bektaş vatandaşlarla sohbet etti.