Kurtuluş Mahallesi’nde İftar

Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ilçeye bağlı Kurtuluş Mahallesi’nde iftar programı düzenledi.

Mustafa Beşikçioğlu Ortaokulu yanından gerçekleştirilen iftar yemeğine, Alaşehir Belediyesi Meclis Üyesi Cafer Özkaya, Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdür Emin Dikici, MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ethem Özgüler ve çok sayıda mahalleli katıldı. Ezanın okunmasıyla iftarını açan vatandaşlar, hep bir arada olmanın keyfiyle uzun uzun sohbet ettiler. Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Sadık Yıldırım, Alaşehir Belediyesi’ne mahallesinde düzenlediği iftar programı için teşekkürlerini sunarak, Ramazan’ın feyzini böyle kalabalık iftar sofralarıyla yaşadıklarını söyledi. Alaşehir Belediyesi Meclis Üyesi Cafer Özkaya ise iftara katılan tüm vatandaşların Ramazan’ını kutlayarak, mahalle sakinlerine gönül birlikteliklerinden dolayı teşekkür etti.