Yağmurlar Dere Yatağını Taşırdı

Alaşehir ilçesinde etkili olan yağmurlar sonucu taşan Delemenler Mahallesindeki derenin taşması sonucu bazı evleri su basarken yol da kullanılamaz hale geldi. Alaşehir’in Delemenler Mahallesi Dere Mevkii’nde aşırı yağışlar sonucu mahallenin ortasından geçen derenin taşması sonucu yol kullanılamaz hale geldi. Derenin taşması sonucu bazı evlerde su baskınları ve maddi hasarlar meydana geldi. Yaşanan dere taşkınının ardından, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban yaptığı açıklamada, "Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile olay yerinde yaptığımız inceleme sonucunda çalışmalar başlatıldı. İş makineleri ve kamyonlar ile yapılan çalışmalar sonucu sel zararının yarattığı olumsuz etki kısa sürede giderildi." dedi.