Kartal'dan Nezaket Ziyareti

Kartal'dan Başkan Karaçoban'a nezaket ziyareti Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Uluderbent Orman İşletme Şefliği görevine atanan İsmail Kartal'ı makamında ağırladı. Ziyaretin tanışma mahiyetinde olduğu belirtildi. Başkan Karaçoban, Kartal'a yeni görevinde başarılar diledi. Uluderbent Orman İşletme Şefliği'ne yeni atanan İsmail Kartal, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Başkan Karaçoban, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kartal'a yeni görevinde başarılar diledi. Kartal da, başkan Karaçoban'a belediyecilik çalışmalarında başarılar diledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede ayrıca fikir alış-verişinde de bulunulduğu belirtildi.