İşyeri Denetimlerine Devam Ediliyor

İŞYERİ DENETİMLERİNE DEVAM EDİLİYOR Alaşehir Belediyesi’nin 2014 yılı Haziran ayında kurularak faaliyetlerine devam eden Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, ruhsat müracaatında bulunan işyerlerinin denetimini sürdürmeye devam ediyor. Mayıs ayı içerisinde işyeri açma ve çalışma ruhsatı alan işyerlerinin ruhsat şartlarına uygunluğunu denetleyen müdürlük çalışanları yönetmelik kapsamında işyerlerinin taşıması gereken şartların denetimi gerçekleştirdiklerini belirttiler. Alaşehir ilçe merkezi ve diğer tüm mahallelerde faaliyet gösteren işyerinin; yasanın ön gördüğü yasal süre içerisinde düzenli olarak denetleyerek öncelikle halk sağlığı, çevre sağlığı ve tabiat ve kültür varlıklarının korunması yönünde tedbir alındığını belirten Ruhsat ve Denetim Müdür Vekili H.Ozan Yıldız, “Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerle ortaklaşa olarak işyerlerinin denetimlerinin devam edeceğini söyledi. Yıldız, "Bu kapsamda ruhsatsız çalışan işyerlerinin tespiti başta olmak üzere ruhsatlandırılan işyerlerinin de mevzuata uygun olarak işletilmesinin gözetmenliğini Alaşehir Belediyesi olarak prensip haline getirileceğiz.”dedi.