Alaşehir Tek Yürek Oldu

ALAŞEHİR TEK YÜREK OLDU

Alaşehir Belediyesi ile Manisa Kızılay Kan Merkezi'nin ortaklaşa düzenlediği, kan bağışı ve kök hücre kampanyasında Alaşehir tek yürek oldu. Ramazan'ın 6. Gecesi düzenlenen kampanyada 100 ünite kan bağışı ve 200 kök hücre doneri toplandı. Kampanyaya Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban da destek verdi.

Alaşehir Belediyesi sosyal sorumluluk projesine bir yenisini daha ekledi. Alaşehir Belediyesi ile Manisa Kızılay Kan Merkezi'nin ortaklaşa düzenlediği, kan bağışı ve kök hücre kampanyasına, Ramazan ayı olmasına rağmen Alaşehirliler büyük ilgi gösterdi. Kent Meydanı'nda Ramazan'ın 6. Gecesi düzenlenen kampanyada, 100 ünite kan bağışı ve 200 kök hücre doneri toplandı.

Kampanyaya belediye meclis üyeleri ile birlikte destek olan Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Alaşehirlilere ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.