Finalde Kazanan Alaşehir Oldu

FİNALDE KAZANAN, ALAŞEHİR OLDU…

21 Ülkeden, 113 takım, 670 katılımcı, 339 klasik araba ve uluslar arası 12 yayın kuruluşu ile 11.000 kilometreyi kapsayan ve dünyanın en önemli yarışları arasında yer alan “Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisi”ne ev sahipliği yapan Alaşehir Belediyesi'nin diğer tüm çalışanları gibi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de faaliyet boyunca ful-time kesintisiz mesai yaptı.

Hazırlıktan finişe kadar, yaklaşık 36 saat süren bu nöbet maratonunda izindekiler dahil vazifeye çağrılarak, eksiksiz katılımla görev yapan zabıta çalışanları, kendilerine verilen böylesine önemli bir sorumluluğu bir kez daha alınlarının akıyla yerine getirmenin heyecanı ve gururunu yaşadılar.

Organizasyon boyunca Zabıta Müdürlüğü uhdesinde oluşturulan koordinasyon merkezince; ralliye katılan yarışmacıların kan gruplarından, iletişimde kullanacakları telsiz ve cep telefonunda ki sinyal kuvvetlendiricilerine kadar kesintisiz hizmet verilerek, anlık meteorolojik gelişmeler dahil her türlü ayrıntı üzerinde hassasiyetle duruldu.

KACAR: EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Etkinlik sonrasında konuyla ilişkin olarak bir açıklama yapan Zabıta Müdürü Erol Kacar, “İlçemizin tarihi ve coğrafi zenginliklerini dünyaya tanıtma anlamında böylesine önemli uluslar arası bir organizasyona ev sahipliği yaparak bizlere bu haklı gururu yaşatan, başta Belediye Başkanımız Sayın Dr. Gökhan Karaçoban olmak üzere, Belediyemiz adına düzenlenen bu şölene büyük emek veren Danışmanız Sayın Sami Çeltikoğlu’na, Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Erkan Boğa’ya ve diğer tüm Müdürlüklerimize, mahalli ve uluslar arası muhabirlere, iletişimi sağlayan gönüllü tercümanlarımıza, birimleriyle bize destek veren Karayolları, Emniyet, Jandarma, Toplum Sağlığı, İtfaiye ve Esnaf Odası ile Madeni Sanatkarlar Oda Başkanlıklarına teşekkürlerini ifade ederek, ev sahipliğini en iyi şekilde yapan Alaşehir’imiz adına gıyabımızda emeği geçen herkese ve özellikle de katılımlarıyla hep yanımızda olan bütün hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyorum.”dedi.