Sokak İftarlarında Buluşalım

Karaçoban; “Sokak iftarlarında buluşalım”

Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün geleneksel ‘Sokak İftar’ programları, bu yılın Ramazan ayında da yapılacak. Merkezde ve yeni mahallelerin bazılarında iftar sofralarının kurulacağı açıklandı.

Alaşehir Belediyesi, bu yılda Alaşehirlilerle mahalle iftar yemeklerinde bir araya gelecek. Gelenek haline gelen ve bu yıl Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 3.’sü organize edilecek olan ‘Sokak İftar Yemekleri’ için ihalenin yapılacağı merkezde ve yeni mahallelerin bazılarında yemek verileceği belirtildi. İftar programlarının Ramazan'n15'inden sonra başlayacağı ve asgari 10mahallede ve 10 bin kişilik tertip edileceği açıklandı.

“İFTAR PROGRAMLARINA TÜM ALAŞEHİRLİLER DAVETLİDİR”

Tüm Alaşehirlileri Sokak iftar programlarına davet eden Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Şehir merkezinde ve yeni mahallelerin bazılarında iftar yemekleri organize edeceğiz. Tüm mahalle sakinlerini iftar yemeklerine bekliyoruz. Bu vesile ile tüm Alaşehirlilerin mübarek Ramazan-ı Şerif aylarını kutluyorum.”dedi.