Alaşehir Görsel Yönden Zenginleşiyor

ALAŞEHİR GÖRSEL YÖNDEN DE ZENGİNLEŞİYOR

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Alaşehir'i görsel yönden zenginleştirme çalışmalarını sürdürüyor. Şehir merkezinde estetik çalışmalarına aralıksız devam eden müdürlük çalışanları, bir parkın daha çalışmalarını tamamladı.

Yoğun mesaisini sürdüren Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Hacıbey mahallesinde yapımına başlanılan Engelsiz Parkın tüm çalışmalarını tamamladı. Şehir merkezindeki kavşak, refüj ve meydanlarda da mevsimlik çiçek ekimine başlandı.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen bazı çalışmalar şöyle;

Hacıbey mahallesinde Nisan ayı içerisinde yapısal peyzajı tamamlanan Engelsiz Parkta, bitkilendirme ve çimlendirme işlemleri yapılarak bitkisel peyzaj çalışmaları da tamamlanmış olup park kullanıma hazır hale getirildi.

İlçemiz Afşar Barajı mesire alanında yaz sezonunun başlaması sebebiyle içerisindeki yabancı ot temizliği, bitki bakım ve budama işlemleri tamamlanmış olup halkın kullanımına hazır hale getirildi.

İlçemiz şehir girişinde, çöp varilleri ve kırma taş kullanılarak şehir girişine estetik bir görünüm kazandırıldı.

İlçe merkezinde kavşaklar, refüjler ve meydanlarda mevsimlik çiçek dikim işlemlerine başlandı.