Belediyeden Çalışanlarına Promosyon

Belediyeden çalışanlarına promosyon ve kart desteği

6360 Sayılı Yeni Büyükşehir Yasasının getirdiği ekonomik olumsuzluklara rağmen Alaşehir Belediyesi çalışanlarını mağdur etmeden, bütçe haricinde ki ekstra imkânlarla, personel ile ailelerinin refah ve imkânlarını iyileştirme adımlarına her geçen gün bir yenisini daha ekliyor.

Nitekim memurların emeğine duyulan saygının en bariz işareti olan denge tazminatı limitlerini göreve geldiği 2011 yılından bu yana azami tavan üzerinden artıran Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban yaptığı açıklamada, “Belediyelerde çalışmak öyle her yiğidin harcı değil. Çünkü hayatın hangi alanına bakarsanız bakın her yerde onları görürsünüz. Bir seher vakti, henüz güneş doğmadan sokakları süpüren, herkes uyurken bir yangını canları pahasına söndüren, kentimizin güzelleşmesi için park ve bahçelerimizde güneşin altında çalışırken ötekisi asfalt döken, sokaklarda canı pahasına şehrin huzuru için çabalayan, en mutlu günümüzde nikâhlarımızı kıyan ve yine en acılı günümüzde cenazelerimizi defnederken yine o cefakâr belediye emekçilerini görürsünüz” dedikten sonra, tüm çalışanlarımızı temsilen memurların sendika başkanı olan Türk Yerel Hizmet-Sen Yönetim Kurulu Üyesi Erol Kacar’a verdiğim görev dahilinde çalışan tüm memurlarımız ile kadrolu işçiler ve sözleşmeli personel adına 3 yıllığına yapılacak olan banka promosyon görüşmelerinde kendisini yetkili kıldım. Temennim her zaman olduğu gibi, alın terine duyduğum saygının karşılığı olarak birlikte çalıştığım mesai arkadaşlarımın hak ve imkânlardan azami derecede istifade ettirilmesidir."dedi.

Bu kapsam dahilinde işçi ve memur sendikalarından oluşan komisyon heyetine başkanlık eden Zabıta Müdürü Erol Kacar ile ilçemiz genelinde faaliyet yürüten bankaların müdürleri ve yardımcılarının katılımıyla “ Belediye meclis salonunda yapılan çekişmeli rekabet sonucunda nisan ayından geçerli olmak üzere personelin 3 yıllığına çalışan başına 1300 lira promosyon almasına karar verilmiş olup, ilaveten de ek hesaptan maaş karşılığında cazip ödeme koşullarıyla kredi çekmelerine de imkân tanınarak, kredi kartlarına karşılıkta yıllık kullanım ücretinden muaf olunması hususunda karşılıklı anlaşma sağlandığı belirtildi.

Öte yandan personelin mali ve sosyal özlük haklarının iyileştirilmesi için Başkanlık Makamından alınan izinler doğrultusunda yine Türk Yerel Hizmet-Sen Sendikasının da katılımıyla, aynı zamanda kendisi de bir belediye çalışanı olan Alaşehir Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Selahattin Erdoğan’ın önderliğinde başlatılan hesaplı alış veriş maksatlı, indirimli “Ay-Yıldız” kartları da isteyen personel sayısınca bastırılarak görevlilerimizce dağıtılmıştır.” denilerek basına bilgilendirme yapıldı.