Çöp Toplama Çalışmalarına Hız Verildi

Mahallelerde çöp toplama çalışmalarına hız verildi

Alaşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü; ısınan havalarla birlikte çöp toplama hizmetine hız vererek, aralıksız olarak programlı bir şekilde çöplerin toplanması ve taşınması, cadde ve sokaklarda süpürme çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

Alaşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçeye bağlı 87 mahallenin tamamına girerek düzenli olarak çöplerini topluyor ve temizliğini yapıyor. Çevre sağlığını kontrol altında tutabilmek için gereken her türlü önlememi alarak, tüm mahallelerde itinalı çalışmalarımı gerçekleştiriyor.

"TÜM ALAŞEHİRLİLERE TEŞEKKÜR EDERİZ"

Müdürlükten yapılan açıklamada, "Yapılan çalışmalarda, ilgi ve alakasını kesmeyerek yardımcı olan Tüm Alaşehir halkına teşekkür ederiz. Temizlik alanında çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir. Alaşehir halkının hak ettiği temiz cadde ve sokakları, sunmak için özverili çalışmalarımız sürecektir."denildi.