100 Öğrenciyi Çanakkale'ye Götürecek

Belediye, 100 öğrenciyi Çanakkale'ye götürecek

Alaşehirli kurum ve kuruluşlar öğrenciler için güç birliği yaptı. Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ın İngilizce öğrenim programı DYNED'in öğrenciler tarafından daha aktif kullanılmasını amaçlayan kampanyası çerçevesinde, Alaşehir Kaymakamı Kemal İnan, kurum ve kuruluşların başkanlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Kampanya çerçevesinde, Alaşehir Belediyesi başarılı 100 öğrenciyi Çanakkale'ye götürecek.

Alaşehir Kaymakamı Kemal İnan, Dinamik Eğitim anlamına gelen İngilizce eğitim programı olan DYNED'in öğrenciler tarafından daha aktif kullanılmasını hedefleyen bir kampanya başlattı. 1 yıl sürecek olan kampanyada programı en çok kullanan öğrenciler ödüllendirilecek. Bu çerçevede Kaymakam Kemal İnan, Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yenir, Üzüm Sulama Birliği ve Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan ve Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Soygür ile bir toplantı yaptı.

Kaymakamlık Makamında tertip edilen toplantı çerçevesinde; DYNED programını en fazla kullanan öğrencilere ödüller verilecek. Alaşehir Belediyesi 100 başarılı öğrenciyi Çanakkale'ye götürecek. Ziraat Odası 20 öğrenciye eşofman takımı hediye edecek. Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası da birlikte 10 öğrenciye tablet hediye edecek. Kampanya 23 Nisan 2015'de başlayacak ve 23 Nisan 2016'da sona erecek.