Belediye'den Çocuklara Özel Hizmet

Belediye'den çocuklara özel bir hizmet daha!

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir'e Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi kazandırmak için çalışmalara start verdi. Alaşehir Belediye Meclisi de proje için yer tahsisini yaptı. Projede çalışmalar başladı. Çocuk eğitim yuvası İstasyon mahallesinde bulunan eski güreş alanında yapılıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçeye Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi kazandırma projesi çerçevesinde; Alaşehir Belediye Meclisi yer tahsisini yaptı ve projenin inşaatı başladı. Çocuk eğitim yuvası, İstasyon mahallesinde bulunan eski güreş alanında yapılıyor. 4-12 yaş arası çocuklara bale, jimnastik, İngilizce, satranç, fitness gibi çeşitli dallarda eğitim verecek olan Kültür Sanat Merkezi çok kısa bir sürede hizmete girmesi bekleniyor. Çocuklara uzman eğitimciler tarafından kaliteli eğitimin verileceği merkezin anaokulu imkânı da sunacağı belirtilirken, merkezde bale, ritmik jimnastik, halkoyunları, resim el sanatları, keman, gitar, İngilizce, matematik kursları da verileceği belirtildi.