Mahalleli İstiyor, Belediye Yapıyor

MAHALLELİ İSTİYOR, BELEDİYE YAPIYOR

Alaşehir Belediyesi, Belenyaka Mahallesinde, mülkiyeti belediyeye ait 7.5 dönüm arazi üzerine Mahalle sakinlerimizin talebi üzerine 750 metrekarelik bir alanına düğün salonu inşaatı yapmak üzere çalışmalara başladı.

Alaşehir Belediyesi, Büyükşehir yasası kapsamında mahalleye dönüştürülen eski köylerden gelen talepler doğrultusunda hizmet ve yatırımlarını sürdürüyor. Belenyaka Mahallesine 750 metrekare alana düğün solunu inşası için düğmeye bastı. Mülkiyeti belediyede olan 4.5 dönüm arazi üzerine inşa edilecek salon için 250 kamyon dolguluk malzemesini çekildi ve sıkılaştırma çalışmaları tamamladı. Alt yapısı çalışmaları da tamamlanan düğün salonunun temeli atıldı. Çalışmaların kısa sürede tamamlanarak mahallelinin hizmetine sunulacağı belirtildi.