Belediye, Tepeköy'e de El Attı

BELEDİYE, TEPEKÖY'E DE EL ATTI

Alaşehir'in büyük mahallelerinden olan Tepeköy mahallesine el atan Alaşehir Belediyesi, mahalle içindeki 4 caddeye kilit parke taşı döşemesi yapıyor. Toplamda bin metre uzunluğundaki 4 caddeden 3'ünde çalışmalar tamamlandı. Mahalle sakinleri çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'a teşekkür ettiler.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, şehir merkezinde ve mahallerde başlattığı hizmet ve yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. İlçenin en büyük mahallelerinden olan Tepeköy'de 4 caddeye kilit parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor. Toplamda bin metre uzunluğunda olan cadde yollarına 6 bin metrekare kilit parke taşı döşenecek. 3 caddede çalışmalar tamamlandı.

MAHALLELİ KARAÇOBAN'A TEŞEKKÜR ETTİ

Alaşehir Belediyesi'nin yeni mahallelerde başlattığı hizmet ve yatırımlar takdir topluyor. Kilit parke taşı döşemlerinin yapıldığı caddede ikamet eden Tepeköylüler, çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'a ve belediye ekiplerine teşekkür ettiler. Tepeköylüler, "Yaklaşık 50 yıldır bizler hizmet bekliyoruz. Özellikle kış aylarında yollarımız çamur deryasına dönüyordu. Yaş aylarında da tozdan geçilmiyordu. Yapılan çalışmalardan dolayı başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz."dediler.