Personellere Jest

Belediye Yönetimi'nden personellere jest

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, her ay doğum günü olan personellerin doğum günlerini kutladıklarını söyledi.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban Kurumsallaşma çalışmaları kapsamında başlatılan ve halka hizmet veren tüm personellerin motiveye ihtiyaç duyduklarını ve bu nedenle her ay personeller için doğum günü kutlama kararı aldıklarını belirtti.

Belediye ile personel arasındaki ilişkiyi sadece iş ilişkisi olmaktan çıkartıp, aile ortamı oluşturmak ve motivasyonlarını artırmak olduğunu, yıl içerisinde bir defa olsun hatırlamak, motive etmek gibi bir görevimizin olduğunu hep hissediyordum diyerek hislerini ifade eden Karaçoban, her ay doğum günü olan tüm personelin takibinin İnsan Kaynakları ve Eğitim Şefliği tarafından yapılan doğum günü kutlama kartlarının tüm personele ulaştırıldığını söyledi.