Her Şey 'Engelsiz Hayat' İçin

Her şey "ENGELSİZ HAYAT" için

Alaşehir Belediyesi, insan odaklı hizmet ve yatırımlarını sürdürüyor. Hizmet ve yatırımlarında engelli vatandaşlara her zaman ayrıcalık tanıyan Belediye Yönetimi, Hacıbey mahallesinde 'Engelliler Parkı'nın açılışına hazırlanıyor. Park sahasındaki çalışmalarda sona gelindi.

Alaşehir Belediyesi, "ÖNCE İNSAN" sloganı ile başlattığı hizmet ve yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kentsel Tasarım Daire Başkanlığı ve Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün ortaklaşa projesiyle, Hacıbey mahallesinde çalışmalarına başlanılan 'Engelliler Parkı'nda sona gelindi. Sosyal donatıları, yürüyüş bantları, yeşil alanları ve oyun gurupları tamamlanan parkta, son rötuşlar yapılıyor.

Engelliler Park alanındaki çalışmaları inceleyen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, mahalleli çocukların sevgi gösterileriyle karşılaştı. Karaçoban, çocukların sevgi gösterisini karşılıksız bırakmayarak, onlarla yakından ilgilendi.