Alaşehirli Gaziler Çanakkalede

Belediye Alaşehirli Gazileri Çanakkale Şehitliği'ne gönderdi

Alaşehir Belediyesi, Alaşehir Muharip Gaziler Derneği üyesi 28 gaziyi Çanakkale Şehitliği'ne gönderdi. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne ait aracı gazilerin emrine tahsis eden Başkan Dr. Gökhan Karaçoban, gaziler jest yaptı.

Alaşehir Belediyesi'nden Alaşehirli gazilere jest. Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban.18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 100. Yıldönümü nedeniyle, Muharip Gaziler Derneği üyesi 28 Alaşehirli gaziye, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün aracını tahsis ederek, Çanakkale Şehirliği'ne yolcu etti. Gaziler, şehitliliği ve savaşların yaşandığı bölgeleri ziyaret ederek, manevi havayı teneffüs etme imkânı buldular. Gaziler, anlamlı bu jestten dolayı Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'a teşekkür ettiler.