İstasyon Mahallesi, Büyüyor

İSTASYON MAHALLESİ, BÜYÜYOR

Alaşehir İstasyon Mahallesi, Adnan Menderes Caddesi bugün iki açılışına ev sahipliği yaptı. Caşka Teknomarket ve İkizler Perde, Kaymakam Kemal İnan ve Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın da katıldığı bir törenle hizmete girdi.

Alaşehir'de yeni açılan Caşka Teknomarket ve 2. şubesini açan İkizler Perde büyük bir kalabalık ile işyerlerini hizmete açtı. Caşka Tekno Market’in Sahibi Hasan Caşka, oğulları Yılmaz ve Ali Haydar Caşka, Alaşehir’e teknomarket hizmeti getireceklerini ve en iyi ürünü en uygun fiyata Alaşehir halkına sunacaklarını belirttiler.

İŞYERLERİNİ GEZDİLER

Alaşehir Müftüsü Mehmet Yiğit’in yaptığı konuşma ve duanın ardından Alaşehir Kaymakamı Kemal İnan ve Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, kurdeleleri keserek iki işyerini de hizmete açtı. Kaymakam İnan, Belediye Başkanı Karaçoban ve Müftü Yiğit her iki iş yerini de bir süre gezerek satışa sunulan ürünleri inceledi. İnan, Karaçoban ve Yiğit her iki iş yerinin sahiplerine hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Açılışta Eren Organizasyon’un organize ettiği animasyon gösterileri beğeniyle izlenirken, davetli ve vatandaşlara pilav ve ayran ikram edildi.