İşyeri Denetimleri Devam Ediyor

İŞYERİ DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

Alaşehir Belediyesi’nce 2014 yılı Haziran ayında kurularak faaliyetlerine devam eden Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, ruhsat müracaatında bulunan işyerlerinin denetimini sürdürmeye devam ediyor.

Ocak ayı içerisinde işyeri açma ve çalışma ruhsatı alan 29 işyerinin ruhsat şartlarına uygunluğunu denetleyen Alaşehir Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, yönetmelik kapsamında işyerlerinin taşıması gereken şartların denetimini de gerçekleştirdi.

"DÜZENLİ OLARAK BİLGİLENDİRMELER YAPILACAK"

Alaşehir ilçe merkezi ve diğer tüm mahallelerde faaliyet gösteren işyerinin; yasanın ön gördüğü yasal süre içerisinde düzenli olarak denetlendiğini, öncelikle halk sağlığı, çevre sağlığı ve tabiat ve kültür varlıklarının korunması yönünde tedbir de alındığının altını çizen Ruhsat ve Denetim Müdürü H.Ozan Yıldız, yapılan çalışmalar hakkında Alaşehir’in Sesi Gazetesi üzerinden Alaşehirlilere düzenli olarak bilgilendirmelerin yapılacağını söyledi.