Yıldız'dan Karaçoban'a Nezaket Ziyareti

Yıldız'dan Karaçoban'a nezaket ziyareti

Bu yıl 26.'sı kutlanan Vergi Hastası etkinlikleri kapsamında Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Vergi Dairesi Müdürü Kasım Yıldız ve ekibini makamında ağırladı. Yıldız, Karaçoban'a çiçekte takdim etti.

Alaşehir Vergi Dairesi Müdürü Kasım Yıldız, 26. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında; Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ı makamında ziyaret etti. Karaçoban'a çiçek takdim eden Yıldız, hafta boyunca yapılacak etkinlikler hakkında bilgiler verdi. Başkan Karaçoban da Yıldız ve beraberindeki heyet nezdinde tüm maliye çalışanlarının ve Alaşehirlilerin vergi haftasını kutladı.

KARAÇOBAN: VERGİNİN ÖNEMİNİ BİLİYORUZ

Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, ziyaretlerinden dolayı Yıldız ve ekibine teşekkür etti. Karaçoban yaptığı açıklamada, vergilerini düzenli ödeyip borç yükünü hafiflettiklerini belirterek, “Göreve geldiğimizden bugüne vergilerimizi düzenli olarak ödüyoruz, çünkü biliyoruz ki vergi, geleceğimizin teminatı. Vergi Haftası'nı en iyi dileklerimle kutluyorum. Ziyaretlerinden dolayı da Alaşehir Vergi Dairesi Müdürümüz Kasım Yıldız ve personeline teşekkür ediyorum." dedi. Yıldız ve ekibi, bir süre sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra belediyeden ayrıldı.