Karaçoban, Divan Başkanlığı Yaptı

Çitçilerin seçiminde; Karaçoban, Divan Başkanlığı Yaptı

Alaşehir Ziraat Odası'nın seçimli olağan kongresinde tek liste ile gidilen seçimlerinde, mevcut başkan Necdet Türk, güven tazeledi. Oda'nın Kemal Özkan Toplantı Salonu'nda yapılan seçimlerde 87 delegenin tamamı oy kullandı. Odanın 21 kişilik yeni meclisi ve 7 kişiden oluşan yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Seçimli genel kurulun divan başkanlığını Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban yaptı. Ziraat Odası'nın Pazar günü yapılan seçimli olağan kongresinde, odanın 21 kişilik yeni meclisi ve 7 kişiden oluşan yönetim kurulu üyeleri belirlendi. 87 delegenin tamamının oy kullandığı genel kurulda; divan başkanlığına Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, kâtip üyeliklere; Talat Girgin, Cafer Keskin ve Halil Kara seçildi. Divanın teşekkülünün ardından, saygı duruşunun yapılması ve istiklal marşının okunmasıyla kongrenin startı verildi. Daha sonra, faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi, hesap raporunun okunması ve müzakeresi ve oda meclisi ve yönetiminin ibrası yapıldı.

KARAÇOBAN: BİRLİK VE BERABERLİĞİNİZİ MUHAFAZA EDİN!

Kongrenin divan başkalığını yapan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, delegasyona hitap etti. Karaçoban, yaptığı konuşmada, seçimli genel kurulun hayırlı olmasını temenni ederek, "Birlik ve beraberliğinizi muhafaza ederek, ekip ruhuyla çiftçimizin hizmetkârı olun. 20 bin üyesi olan Alaşehir'in en büyük sivil toplum kuruluşunu temsil ediyorsunuz. Oda meclisine ve yeni yönetime seçilecek olan delegelerimize başarılar diliyorum. Kongremizi hayırlara vesile olsun. Hepinizi rabbime emanet ediyorum."dedi. Odanın 87 delegesinin tamamının o kullandığı seçimlerde, odanın 21 kişilik yeni meclisi ve 7 kişiden oluşan yönetim kurulu üyeleri seçildi. Odanın 21 kişilik yeni meclisi şu isimlerden oluştu;

NECDET TÜRK, ÖZER DEMİR, TALAT GİRGİN, OSMAN GÜNDÜZ, İBRAHİM BELER, EMRULLAH UYSAL, LEVENT ÇOBAN, ATİLLA UYSAL, MEHMET ÇELİK, ABDİL KORKUTALP, AHMET MORGÜL, HÜSEYİN KURTOĞLU, MUSTAFA ÖRS, YONİS YILMAZ, YUNUS DEMİR, RAMAZAN KARAASLAN, DENİZ KORKMAZ, TAHSİN KARTAL, OSMAN BİROL, HASAN HÜSEYİN GÜNGÖR, MUSTAFA DENİZ. Odanın 7 kişilik yönetim kurulu da şu isimlerden oluştu; NECDET TÜRK, ÖZER DEMİR, MUSTAFA DENİZ, İBRAHİM BELER, DENİZ KORKMAZ, ATİLLA UYSAL, EMRULLAH UYSAL.