Sorunlara Yerinde Çözüm Üretiliyor

SORUNLARA YERİNDE ÇÖZÜM ÜRETİLİYOR

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, mahalleleri ziyaret ederek, sorunlarına yerinde çözüm üretiyor. Belediye Meclis üyeleri ve ilgili icracı müdürlerle birlikte mahalle ziyaretlerini sürdüren Karaçoban, Horzumembelli, Horzumsazdere ve Kurudere mahallelerini ziyaret etti.

Büyükşehir yasası kapsamında mahalleye dönüşen, yeni mahalleleri ziyaretleri kapsamında, Horzumembelli, Horzumsazdere ve Kurudere mahallelerine giden Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, yerleşkelerin sorunlarına yerinde çözüm üretiyor. Hizmet ve yatırım götürülecek sahalarda incelemelerde bulunuyor. Karaçoban'ın ziyaretlerine; belediye meclis üyeleri ile icracı müdürler de katılıyor.

Horzumembelli, Horzumsazdere ve Kurudere mahallelerinin muhtarlarının talep ve beklentilerini alan Karaçoban, mahalle yollarının iyileştirilmesi, heyelan alan dağlık bölgelere menfez yapımı konusunda ilgili müdürlüklere talimat verirken, Kurudere mahallesinde de yeni yapılmış caminin bahçe düzenlemesi ve meydan düzenlemesi ile 3 mahallenin de geçiş güzergâhı olan alana kaldırım yapılması için gerekli hazırlıkların yapılmasını istedi. Karaçoban, ziyaretlerinde mahalle sakinleriyle de sohbet toplantısında bir araya gelerek, dertlerini dinliyor, sevinçlerini paylaşıyor.