Karaçoban'a İstanbul'da Plaket

Piyadeler Gurubu’ndan Karaçoban’a İstanbul’da plaket

İstanbul’da 2010 yılında kurulan ve o tarihten bu yana İzmir ve Manisa’da da örgütlenen Alaşehir Piyadeler Yardımlaşma ve Dayanışma Gurubunun Başkanı Ali Bozkaya, İstanbul’da Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ile bir araya geldi.

BOZKAYA’DAN SERGİ İÇİN TEŞEKKÜR

Alaşehir Belediyesi'nin katkılarıyla, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama öğrencileri ile öğretim üyelerinin hazırladığı “Alaşehir” konulu fotoğraf sergisine katılan Ali Bozkaya, burada Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’a bir plaket sundu. Belediye Başkanı Karaçoban ile ilk kez bir araya geldiğini ifade eden Bozkaya, Karaçban’a “Sayın Başkanım İstanbul’a hoş geldiniz. Sizinle burada tanışmaktan dolayı çok memnun oldum. Böylesine güzel bir organizasyonu İstanbul’da düzenlediğiniz için size teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. Bozkaya daha sonra Alaşehir Piyadeler Yardımlaşma ve Dayanışma Gurubu adına Başkan Karaçoban’a bir plaket sundu.

KARAÇOBAN, PİYADELER GURUBUNU TANIYOR

Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın kendisine “Sizinle tanışmadık ama ben sizi tanıyorum. Gurubunuz ve çalışmalarını biliyorum. Kısa sürede kendinizi neredeyse dünyaya tanıttınız” dediğini hatırlatan Bozkaya, bu sözlerin kendisini çok mutlu ettiğini, bundan sonra daha da büyük çalışmalar yapabilmek için moral olduğunu belirtti.

Bozkaya’ya fotoğraf sergisinde Mehmet Akın Yalçın, Hacı Kadir Ayyıldız, Mehmet Göktaş, Rıza Kalkan isimli Alaşehirli vatandaşlar da eşlik etti.