Kurumsallaşma Çalışmaları Değerlendirildi

KURUMSALLAŞMA ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

Alaşehir Belediyesi, kurumsallaşma çalışmalarını sürdürüyor. Projede şimdiye kadar yapılan çalışmalar ve kat edilen yolun değerlendirilmesi için birim müdürleriyle düzenli toplantılar yapılıyor. Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, çalışmaları yürüten firma yetkililerinden ve birim müdürlerinden değerlendirme aldı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, belediyenin kurumsallaşma projesinde alınan mesafeyi ve yapılan çalışmaları değerlendirmek için, kurumsallaşma çalışmalarını yürüten firma yetkileri ve birim müdürleriyle bir toplantı yaparak değerlendirdi. Toplantı 2 ayrı bölümde yapıldı. Birim müdürlerinden de görüşleri alındı.

KARAÇOBAN: ÇOK TARAFLI BİR ÇALIŞMA PLANI HAZIRLADIK

Projenin kurumsallaşma ve yeni bir kimlik kazanım projesi olduğunu belirten Karaçoban, Kurumsallaşma Planı; Belediye Başkanlığı ve Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Çalışanları, Alaşehirli vatandaşlar ve ilgili kurumsal paydaşların katılımıyla oluşturuyoruz. Paydaşlarımızla; çok taraflı bir çalışma süreci hazırladık. Kurumsallaşmada esas olan; bir kurumun faaliyetlerini sürdürmesinde, çalışanların kişisel yöntemlerine bağımlı olmadan, kurumun kendi yöntemlerini üretmesi ve çalışanların kurumdan ayrılması durumunda dahi işlerin aksamadan yürümesi için ilgili yapı ve süreçlerin oluşturulmasıdır. Yerel basın, sosyal çevreler ve resmi kurumlar, sivil toplum kuruluşları ile oto kontrol sisteminin oluşturulması, vatandaş memnuniyetinin sağlanması, toplam kalite yönetimi sisteminin oluşturulmasını kapsamaktadır."dedi.

"HEDEFİMİZ, HİZMET KALİTESİNİ ARTTIRMAKTIR"

Ön görülen çalışmaların tamamlanmasının ardından, belediyenin bir kurumsal kimliği olacağını da ifade eden Karaçoban "Kurumsal kimlik; bir kurumun, duruşunu ve davranışlarını temsil etme biçimlerinin tümüdür. Artık Alaşehir Belediyesi, kurumun görünen yüzü olan tüm görsel ve yazılı ürünlerinin tamamını belirlediği bir konsept üzerinden sergileyecektir. Bu Belediyemizin prestijini yükseltirken, Â L Â Şehir imajın akıllara kazınmasını da sağlayacaktır. Burada asıl hedef, hizmet kalitesini arttırmak ve öz kaynaklarımızı yerli yerinde kullanma becerisini ortaya koymaktır."şeklinde konuştu.