Naciye Nineye Belediye Sahip Çıktı

Kimsesi olamayan Naciye nineye belediye sahip çıktı

Alaşehir Belediyesi, Delemenler mahallesinde yalnız yaşayan ve evi kullanışsız olan Naciye nineye karavan ev yaptı. Belediye yaşlı kadına 3 öğün yemek de veriyor.

Delemenler mahallesinde yaşayan kimsesiz Naciye nineye Alaşehir Belediyesi yardım elini uzattı. Kimsesi olmayan ve evi kullanılamaz halde olan Naciye Çiçek’e (90 yaşında) Alaşehir Belediyesi tarafından karavan bir ev yapıldı. Karavan evine yerleşen Naciye nineye belediye tarafından ayrıca 3 öğün düzenli olarak yemek ulaştırılıyor.

ALLAH HEPSİNDEN RAZI OLSUN

Belediyenin kendisine sahip çıkmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirten Naciye Çiçek, “Benim kimsem yok. Yaşadığım ev kullanışsızdı. Sağ olsunlar, Alaşehir Belediyesi bana sahip çıktı. Bana içinde yaşayabileceğim karavan ev yaptılar. Üç öğün yemek de getiriyorlar. Allah hepsinden razı olsun” dedi.