Alaşehir Otogarının Tapusu Büyükşehir 'de

Alaşehir Otogarının Tapusu Büyükşehir’de

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir ilçesinde oto terminal alanında kalan ve mülkiyeti Alaşehir Belediyesi’ne ait olan parsellerin tapusunu tescil etti. Tapu tescil işlemini Manisa Büyükşehir Belediyesi adına tamamladıklarını belirten Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Taner İçöz, şimdi yeni oto terminal yapımı için proje ve ihale sürecine geçildiğini söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir ilçesinde yapacağı oto terminal projesi için adımlar hızla atılıyor. Bu kapsamda Alaşehir’de oto terminal alanında kalan ve mülkiyeti Alaşehir Belediyesi’ne ait olan parsellerin Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne devri, Alaşehir Belediye Meclisi’nde uygun görülmüştü. Alınan meclis kararının ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Taner İçöz, Büyükşehir Belediyesi adına tapu tescil işlemini gerçekleştirdi. Alaşehir ilçesine yeni oto terminal binası yapımı için proje ve ihale sürecine geçildiğini belirten İçöz, “Tapu tescil işlemini gerçekleştirdik. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla hızla proje ve ihale sürecini başlatacağız” dedi.

ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

Alaşehir ilçe ziyaretinde ilçenin eksiklerinden bir tanesinin de oto terminal olduğunu tespit ettiklerini ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Alaşehir ilçemiz sınırları içerisinde çağdaş ve modern oto terminal inşa edeceğiz. Yeni terminal binamız daha güvenli, yolcu ve yolcu yakınları için daha düzenli, otopark alanları çözülmüş ve her türlü ihtiyacın karşılanabileceği şekilde standartlara uygun olarak yapılıp, Alaşehirli hemşerilerimizin hizmetine sunulacaktır. İhale sürecini hazırladığımız projenin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.